Kalops nötkött fryst sås

0 kommentarer i flödet om livsmedlet. För att kommentera eller fråga om livsmedlet behöver du skapa ett konto eller logga in Fråga om / kommentera livsmedlet i flödet

Utöver att du här hittar mängden kolhydrater, proteiner och fett. Hittar du längre ner näringsinnehållet uppdelat i vitaminer. mineraler, fett / fettsyror. typer av kolhydrater, övrigt för livsmedlet. Äter du enligt LCHF - kan du här se andelen av den dagligt rekommenderade intaget av kolhydrater som livsmedlet utgör. Alla måtten är per 100 g.

Kolhydrater

2.8 g

Proteiner

14.2 g

Fett

6 g

Kcal

123

KJ

516

Procent av mängden kolhydrater / dag (100 g av Kalops nötkött fryst sås)

Strikt LCHF 10 - 20 g (15 g)

18.67%

Måttlig LCHF 20-50 g (35 g)

8.00%

Liberal LCHF 50-100 g (75 g)

3.73%

Näringsinnehåll

Vitaminer

Vitamin Per 100 g RDI % RDI
β-Karoten 108 µg - -
Folat 5.5 µg 200 µg 2.75%
Niacinekvivalenter 5.6 mg - -
Retinol 90 µg - -
Vitamin A 99 µg 800 µg 12.38%
Vitamin B1 (Tiamin) 0.38 mg 1,1 mg 34.55%
Vitamin B2 (Riboflavin) 0.15 mg 1,4 mg 10.71%
Vitamin B3 (niacin) 3 mg 16 mg 18.75%
Vitamin B6 0.13 mg 1.4 mg 9.29%
Vitamin B12 1.5 µg 2.5 µg 60%
Vitamin C 0 mg 80 mg 0%
Vitamin D 0.86 µg 5 µg 17.20%
Vitamin E 0.59 µg 12 µg 4.92%
Vitamin K 0 µg 75 µg 0%

 

Mineraler

Mineral Per 100 g RDI % av RDI
Fosfor 130 mg 700 mg 18.57%
Jod 0 µg 150 µg 0%
Järn 1.9 mg 14 mg 13.57%
Kalcium 10 mg 800 mg 1.25%
Kalium 230 mg 2000 mg 11.50%
Koppar 0 mg 1 mg 0%
Magnesium 11 mg 375 mg 2.93%
Natrium 540 mg - -
Selen 1 µg 55 µg 1.82%
Zink 2.8 mg 10 mg 28.00%

Fettsyror / Fett

Fettsyra Per 100 g
Summa mättade fettsyror 2.4 g
Fettsyra 4:0-10:0 0 g
Laurinsyra C12:0 0.01 g
Myristinsyra C14:0 0.17 g
Palmitinsyra C16:0 1.44 g
Stearinsyra C18:0 0.64 g
Arakidinsyra C20:0 0.01 g
Summa enkelomättade fettsyror 2.9 g
Palmitoljesyra C16:1 0.31 g
Oljesyra C18:1 2.43 g
Summa fleromättade fettsyror 0.2 g
Linolsyra C18:2 0.12 g
Linolensyra C18:3 0.05 g
Arakidonsyra C20:4 0.02 g
EPA (C20:5) 0.01 g
DPA (C22:5) 0 g
DHA (C22:6) 0 g

Kolhydrater

Kolhydrat Per 100 g
Monosackarider 0.5 g
Disackarider 0.5 g
Sackaros 0.5 g
Sockerarter 0 g

Övrigt

Övrigt Per 100 g
Alkohol 0 g
Aska 2.4 g
Avfall t ex skal 0 %
Fibrer 0.6 g
Fullkorn 0 g
Kolesterol 44 mg
Salt 1.35 g
Vatten 74 g

Källa:  Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version 2017-03-14