Åsikt

evaL

Lätt att förstå men svårt att hitta rolig mat

LCHF har hjälpt mig att gå ner i vikt, så jag är nöjd med resultatet. Men jag tycker det är svårt att hitta spännande mat långsiktigt. Det gick bra från början, men när jag uppnåt min målvikt så var det svårare att hitta motivationen för att äta kost som innehåller lite kolhydrater.

Däremot måste jag säga att det är mycket enkelt att följa LCHF-dieten, bara att kolla innehållsförteckningen på varan eller söka i kolhydrattabellen.
26 jun 18:44 2021

Kommentarer / Svar

Andreas

Jag hade också känslan av att man fastnar i samma trall :) Jag köpte en bra mandolin och började göra "spagetti" av zuccini och fixade "ris" av blomkål sen kollade jag in den asiatiska avdelningen på ICA, det finns flertalet "såser" som inte innehåller mycket kolhydrater (jag går på under 3%) och shiratakinudlar... som sagt botanisera och fundera på vad du vill ha och hur du ska kunna ersätta det... Kan även rekommendera Walden Farms produkter, finns på bla Gymgrossisten, för helgnjutning även om det mesta är artificiellt och säkerligen skulle uppröra en hel del renlevnadsmänniskor, men för helsike man måst ju få njuta lite :)
27 okt 18:46 2022
För att svara eller kommentera behöver du skapa ett konto. Har dú redan ett konto, så välj att logga in.