LCHF kost
Introduktion och fakta om LCHF-kost

Fråga

Hej! Jag har ätit lchf i 4 månader och trivs med det. Spelar det någon roll om man äter sent på kvällen?

Svar

Hej!

Man får ofta höra att det skulle vara negativt att äta sent på kvällen om man vill gå ner i vikt. Det stämmer att kroppens metabolism går ner något vid sömn men det finns egentligen ingen vetenskaplig forskning som stödjer påståendet att man skulle gå upp i vikt om man äter sent. Det är betydligt viktigare vad du äter och att du håller dig mätt så länge som möjligt om du följer LCHF. Får du inte i dig någon större mängd kolhydrater vid din måltid så signalerar inte kroppen via insulinet att den skall bygga upp fettvävnad även om du skulle sova. Så om det känns bra för din del att äta sent på kvällen och du inte blir hungrig och småäter innan dess så tycker jag mycket väl att du kan fortsätta på det viset.


 
Kommentarer
 
 
Linnéa  (linneaahlberg.blogg.se/nyarslofte)
 

Jag åt sent här omkvällen, runt 12 eftersom jag inte var hungrig tidigare, och stod mig på det tills klockan ett mitt på dagen efter, inte så mycket frukost med andra ord. Tänk på att inte vräka i dig för du står dig så himla länge då, speciellt när du under natten sover och inte är särskilt aktiv.

 
Tiyiselani  (www.facebook.com/profile.php?id=100003406440235)
 

This insight's just the way to kick life into this deatbe.

 
diiyepq  (nsbsdeuhsapk.com/)
 

os5i7g , [url=http://kmhsljapgfti.com/]kmhsljapgfti[/url], [link=http://pcitxyaazpzl.com/]pcitxyaazpzl[/link], http://xssospbxaplk.com/

 
Andrei  (www.facebook.com/profile.php?id=100003469711683)
 

That sounds nice!If you eat so much pooettas and rice try to live without sugar. Hopefully R. understands your problems with traffic. Nice Malin! Tomorrow is your birthday.

 
Malee  (www.facebook.com/profile.php?id=100003469722753)
 

Hej! Fick ff6r ff6rsta ge5ngen hf6ra talas om LCHF nu i helgen och blev mycekt intresserad. Se5 god mat och minska i vikt!? Er sida e4r mycekt informativ med me5nga goda re5d och bra recept. Skall ge detta en chans. /Peter http://inwznxf.com [url=http://mfrqegy.com]mfrqegy[/url] [link=http://nzayiihp.com]nzayiihp[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2010-03-01
Taggar: 
Kategorier:  Kostfrågor
Antalet visningar:  7899