LCHF kost
Introduktion och fakta om LCHF-kost

LCHF kost

Gratiskurs: Smakprov av kursen Kom i form med Vinche

I den här gratisversionen av ”kom i form med Vince” får du nu testa ett gratis utdrag på vår fyra veckors onlinekurs som är späckad med inspiration, motivation, verktyg som får dig att hålla dina löften, kost och motionsprogram.

 

LCHF är en relativt ny metod för människor som vill gå ner i vikt. Kosten bygger på ett minimalt intag av kolhydrater samtidigt som intaget av fett och proteiner ökas.lchf-kost

 

LCHF kosten har hjälpt många människor att gå ner i vikt och bidragit till ett ökat välbefinnande. Kosten lämpar sig även väl för personer med diabetes som har mycket att tjäna på att hålla sockernivåerna i kroppen lågt.

 

Debatten har varit hård under den senaste tiden kring LCHF kosten. Trenden är dock den att allt fler tror på metoden som ett sätt att motverka övervikt. En rad studier kring området är just nu i full gång.

 

Den här sidan ger dig den senaste nytt kring LCHF kost. Tanken är inte att göra reklam för kosten utan att ge den senaste informationen.

 

 LCHF - Blogg

1/7 Kan jag äta frukt och grönsaker när jag följer LCHF- Kost?

Kan man äta frukt och grönsaker när man följer LCHF- Kost eller förstör jag kostens effekter då? Vad är det som är så nyttigt med frukt och vad är det som gör att frukten kan vara onyttig? Här reder vi ut frågorna och presenterar en frukt/grönsak- tabell med kolhydrat-, fiber och c-vitamininnehåll.


15/3 100 st LCHF-Kost recept!

Receptsamlingen är uppdaterad. Nu finner du 100 olika LCHF-Kost recept här.


1/2 LCHF Frukost!

Har du svårt att komma på vad du skall äta till din LCHF frukost? Här följer en rad tips och idéer!


16/12 LCHF-kost som medicinsk behandling?

Vad säger egentligen läkarkåren om LCHF kost?Fler inlägg >

 

Artiklar om LCHF-kost

Vill du förstå tanken med LCHF kost och hur den fungerar kan du läsa information kring området under kategorin "Introduktion till LCHF kost".

 

Under kategorin "Hur bygger jag upp en LCHF kost?" finner du information kring hur du skall äta för att följa kosten.

 

 

 

Fråga om LCHF-kost

Har du frågor och funderingar kring LCHF kost? Nu finns det möjlighet att  ställa en fråga som rör LCHF kost eller kost i allmänhet.

 

Undrar du vem jag är som driver sidan? Under kategorin "Om mig" ger jag lite extra information om mig själv.

 

Ställ frågor om LCHF - kost

 

Kolhydrattabell

Kolhydrattabell från A till Ö. Fett- och proteiner anges också.

 

Kolhydrattabell